2007-01-28
<< terug

10 maart - Zetel Toekomstdag!

Na al het initiatief in de eerste twee jaren met de absoluut ‘tegenstrijdige’ topper, deelname aan onze eerste tweedekamer verkiezingen, is het tijd om een goede bijeenkomst te beleggen. Natuurlijk om de balans op te maken en het verleden in perspectief te plaatsen maar vooral om verder aan de slag te gaan; het doelstellingveld is immers breed en voor het behalen van die ultieme plek, een Zetel in de Tweede Kamer is over vier jaar de volgende ronde.

De cursus tot nog toe was immens, opende heel wat deuren, leverde grote naamsbekendheid op, gaf levensvatbaarheid aan maar legde op zeker 1.000 verbeterpunten bloot. Dus werk aan de winkel!

Op 10 maart pakken we uit. We organiseren een grootse toekomstborrel, voorafgegaan door een bestuursvergadering met daarin bijvoorbeeld vaststelling jaarverslag 2006. Binnen het bestuur zijn overigens plekken beschikbaar, dus kom op met je motivatie!

Bijdragen aan een nog hoger Zetelcultgehalte, uiteindelijk daadwerkelijk die KunstZetel behalen, een goed, inhoudelijk feest vieren met een bonte uiteenlopende verzameling mensen, laat het weten en reserveer nu je plek op de Zetel Toekomstdag op 10 maart aanstaand in Amsterdam.


Reageer op dit item


bron: